Pitkästä aikaa

 Hei pitkän tauon jälkeen!

Minä en ole unohtanut tätä. Olen pohtinut, miten voisin jatkaa - miten sovitan harrastuksen, työn, opiskelun ja perheen yhteen. 

Edelleen haluaisin pitää Bible journalingia jotenkin elävänä omassa arjessani ja lisäksi pitää yllä blogia ja Facebook-sivua. Haluan omalta osaltani kertoa tällaisesta tavasta elää ja olla. Bible journaling näyttää eräänlaiselta elämäntapataiteelta, mutta on enemmän. Se on tapa olla ja hengittää omaa vakaumusta. Se on vähän kuin rukousta ja meditaatiota (pohdintaa, läsnäoloa), josta tulee konkreettinen, käsinkosketeltava tuotos. 

Minä matkaan tällä hetkellä tällaisen kapean Uuden Testamentin kanssa. Haluaisin koko Raamatun, mutta jos haluan pienen ja kevyen, se ei oikein onnistu. Lisäksi tässä on aina aukeaman oikeanpuoleinen sivu tyhjä! Ei tarvitse peittää mitään eikä tehdä tekstin päälle. 


Jouduin tehdä uuden blogipohjan, koska vanhaan en pääse enää kirjautumaan sisälle. Lisäksi siellä on ilmeisesti roskaposti-joku linkittynyt Instagramin kautta. Raamatun kimpussa -osoite ei siis enää ole minulla, vaan tämä Raamatun kanssa. Tallensin vanhasta osoitteesta kuvia. Ehkä laitan ne tänne jossain vaiheessa - ehkä en.